Fară Asfalt

Înscrieri Fara Asfalt pentru copii, 30 mai 2020 - Fară Asfalt
Momentan suntem obligați să suspendăm înscrierile pentru Fără Asfalt pentru copii. Revenim cu informații despre eveniment – dacă îl putem ține, dacă se reprogramează sau dacă se anulează – cel mai târziu până la data de 1 mai. În cazul în care vom anula evenimentul, vom returna toate contribuțiile de participare deja plătite.

Informații utile pentru înscriere

Categorii de concurs și premiere

Copiii vor participa în echipe formate pe loc de către coordonatorii concursului. Nu se vor da premii, însă fiecare participant va primi un tricou și o medalie de finish.

Contribuția de participare

  • Înscrierea fiecărui copil se face prin completarea de către părinte a formularului de înscriere.
  • Contribuția pentru participare este de 30 de lei în care intră casca de înot TYR oferită la începutul concursului, punctul de alimentare de pe traseu și tricoul împreună cu medalia oferite la finalul evenimentului.
  • Finalizarea plății se poate face în cel mult 7 zile de la înscriere. Dacă după cele 7 zile plata nu a fost înregistrată, înscrierea se va anula automat.
  • Plata se poate face accesând butonul din dreptul numelui participantului din lista de participanti, sau prin transfer bancar prin depunere în contul Asociației Club Sportiv Fără Asfalt CIF: 30028470, deschis la Libra Bank, cu numărul RO50BREL0002001954870100. Te rugăm să treci numele concurentului la detalii plată.
Please select a valid form