Înscrierea se face prin completarea formularului de participare de către unul din părinți.Perioada de înscriere pentru concursul Fără Asfalt pentru copii este între  3 aprilie – 25 mai 2019, în limita celor 150 de locuri disponibile.

Programul pentru sâmbătă, 1 iunie este următorul:

  • 15:00 – 16:00 – Semnarea declarațiilor pe proprie raspundere de către părinți
  • 16:00 – 16:15 – Împărțirea echipelor și preluarea lor de către un căpitan de echipă (din cadrul organizatorilor) + ședința tehnică
  • 16:15 – Start Fără Asfalt pentru copii!

 

Contribuția pentru participare este de 30 de lei și acoperă casca de înot TYR oferită la începutul concursului, punctul de alimentare de pe traseu și tricoul împreună cu medalia de finish. De asemenea, prietenii noștri de la School Friendly oferă câte un rucsac pentru fiecare participant.

 

Contribuția poate fi achitată în două modalități:

  • online accesand pagina acesta
  • prin depunere în contul Asociației Club Sportiv Fără Asfalt CIF: 30028470, deschis la Libra Bank, cu numărul RO50BREL0002001954870100. Vă rugăm treceți numele concurentului la detalii plată.

Vârsta minimă pentru participare este de 7 ani, iar vârsta maximă este de 13 ani. Vezi aici lista celor inscrisi.

Conform regulamentului, la acest eveniment pot participa copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Avem nevoie de numele, prenumele, data nașterii și sexul copilului pentru a întocmi grupele de concurs și clasamentul cursei. Numele și prenumele reprezentantului legal ne trebuie pentru confruntarea cu declarația de asumare a răspunderii care trebuie semnată înainte de concurs, iar informațiile legate de localitatea de proveniență ne ajută să definim programul evenimentului.