Pentru înscrierea la tura Fără Asfalt la mare 2021, fiecare participant trebuie să completeze formularul de mai jos.
Validarea înscrierii se face după completarea formularului de înscriere și efectuarea plătii online. Valoarea contribuției este de 100 RON.

Data nașterii

Limita minima de vârstă este de 16 ani. Minorul cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani poate participa la tură numai dacă este însoțit de cel puțin un părinte pe tot parcursul turei.
Limita este de 50 de participanți pe zi.

Timp estimativ

Pentru a forma grupe din participanți cu aproximativ același nivel de pregătire, este foarte important să știm timpii pe care îi poți obține în prezent pentru fiecare probă. De data aceasta triatlonul este un sport de echipă: dacă vei fi prea încet pentru grupa ta, îi vei ține pe loc pe ceilalți, dacă vei fi prea rapid, s-ar putea să te plictisești.
Tura de înot poate dura maxim 45 de minute. Persoanele care depășesc timpul alocat vor fi aduse pe plajă cu barca și vor continua celelalte probe împreună cu grupul din care fac parte.
Este nevoie de timpul estimativ pentru sosea pentru a face grupele echilibrate.
Ai participat vreodată la un concurs de cross-country cu bicicleta?
Este nevoie de timpul estimativ pentru asfalt pentru a face grupele echilibrate.
Ai participat vreodată la un concurs de trail-running?

Detalii generale

Dacă ai optat pentru cazare la Micul Golf după înscriere vei primi pe email codul de reducere pe care îl poți folosi la rezervare camerei. Rezervare la Micul Golf se face contactând telefonic unitatea de cazare in limita camerelor disponibile.