Fără Asfalt este motivul perfect să evadezi în natură, să te destinzi alături de prieteni și să te bucuri de peisaje sălbatice!
Ca în fiecare an, Triatlonul Fără Asfalt la munte se va ține în apropierea stațiunii Cheia, în județul Prahova. Dacă ai trecut vreodată pe acolo, știi cât de limpede este apa lacului Măneciu, unde se va ține proba de înot. Și mai știi că pădurile sunt de un verde intens, iar priveliștea îți taie răsuflarea. Ei bine, traseul de bicicletă te poartă peste aceste dealuri, pe drumuri forestiere, pe malul Telejănelului, până la Cascada Schinda. Iar ca să te bucuri cu adevărat de acest tablou fantastic, alergarea se face pe culmea dealurilor care urcă spre Tabla Buții.
Sediul evenimentului este pe Plaiul Slonului, unde amenajăm o zonă de camping pentru concurenți și organizatori. Iar așa cum te-am obișnuit, la finalul cursei sărbătorim cu sarmale și mămăligă făcute de gospodinele din sat, chiar acolo pe deal. Ca să meargă totul bine, ne răcorim cu bere Zăganu, iar după festivitatea de premiere petrecem pe Plai până târziu.
Vă așteptăm cu drag în vârf de munte să petrecem un weekend minunat în natură!

.