• Triatlon individual
  • În ștafetă – mixt, feminin, masculin

Un participant la proba de triatlon poate participa și ca înotător într-o echipă de ștafetă (într-o singură echipă de ștafetă).

La concurs există două zone de tranziție: zona de tranziție 1, pe malul lacului Măneciu, unde se face tranziția de la înot la bicicletă și zona de tranziție 2, pe Plaiul de deasuprea Slonului (sediul evenimentului), unde se face tranziția de la bicicletă la alergare și unde va fi și linia de finish a concursului. Distanța dintre cele două zone de tranziții este de aproximativ 7 km.

Dacă participi la ștafetă înot, organizatorii nu asigură transport, așadar va trebui ca în ziua evenimentului să fii prezent în zona de start conform programului și să te asiguri că după probă poți ajunge în zona de finish de la sediul evenimentului.

Kit-ul de participare conține numere de concurs, hidratare pe traseu, voucher Sarmale Party și brățară de cronometrare electronică. În afara acestora este foarte probabil să introducem în sacoșele participanților și câteva cadouri sau discrete materiale promoționale din partea sponsorilor noștri.

Înscrierea fiecărui concurent se face prin completarea individuală a formularului de participare, iar contribuția de participare este aceeași indiferent de proba aleasă (triatlon, membru în ștafetă, etc).