Pentru noi, competiția este pretextul întâlnirii unui grup de prieteni care apreciază înotul în mare, turele de bicicletă, alergarea în natură și petrecerile de după cursă.

Dacă ești în căutarea unui eveniment de triatlon cu trasee spectaculoase și cu atmosferă de sărbătoare, o să-ți placă la Fără Asfalt. Nu punem accent pe cadourile din kit-ul de participare, iar distribuția premiilor nu respectă criteriile obișnuite, îi considerăm câștigători pe toți finaliștii cursei.

Și pentru că am observat că anii trecuți ați fost foarte creativi cu numele de ștafetă, în acest an pregătim un concurs pentru voi. Așadar, în această ediție vom premia cele mai hazlii și simpatice nume. Înainte să închidem înscrierile vom crea un poll în care veți putea vota ștafetele care vă aduc zâmbetul pe buze. Așa că, luați inspirația de mână și ieșiți din anonimat!
Bifează butonul: ”Doresc să particip la concursul cel mai simpatic nume de ștafetă” din formularul de înscriere și participă la concurs. Cei care s-au înscris deja la triatlonul de la mare mai pot participa dacă trimit un mail pe adresa: contact@faraasfalt.ro.

În mod normal apa mării are la începutul lunii iunie între 19 C și 21 C. În istoricul celor 9 ediții anterioare, doar de două ori s-a întâmplat ca apa să fie mai rece (2011 și 2013).

În perioada evenimentului (31 mai și 1 iunie) la Micul Golf nu se va putea coborâ cu mașina. Sfatul nostru este să veniți pe jos sau cu bicicleta atât vineri, pentru ridicarea kit-ului de participare, cât și sâmbătă dimineața la cursă.

Niciun eveniment Fără Asfalt de până acum nu s-a încheiat fără o petrecere vie și colorată! Chiar dacă dansul nu începe în primele minute de după festivitatea de premiere, rămâneți cu noi la Micul Golf!