Pentru noi, competiția este pretextul întâlnirii unui grup de prieteni care apreciază înotul în mare, turele de bicicletă, alergarea în natură și petrecerile de după cursă.

Sediul evenimentului este la Micul Golf, pe plajă, la capătul satului 2 Mai, înspre Vama Veche.

Parcare

În perioada evenimentului (31 mai și 1 iunie) la Micul Golf nu se va putea coborâ cu mașina. Sfatul nostru este să veniți pe jos sau cu bicicleta atât vineri, pentru ridicarea kit-ului de participare, cât și sâmbătă dimineața la cursă.

Kit-ul de participare

  • Ridicare kit-uri
    • În perioada 24-28 Mai iți poți ridica kit-ul de participare de la magazinul Trisport Concept Store de pe strada Erou Iancu Nicolae 11-19. Vineri și luni în intervalul orar 11:00 20:00, iar sâmbătă între 11:00 – 15:00.
    • Vineri, 31 Mai, kit-ul de participare se poate ridica de la Micul Golf  în intervalul orar 16:00 – 20:00
  • Kit-ul unui participant poate fi ridicat de o altă persoană cu condiția ca participantul să fi trimis în prealabil pe e-mail (contact@faraasfalt.ro) scan cu declarația semnată + actul de identitate.
  • Pentru a ridica kit-ul, persoana delegată trebuie să aducă declarația în original.

Înot

În mod normal apa mării are la începutul lunii iunie între 19 C și 21 C. În istoricul celor 9 ediții anterioare, doar de două ori s-a întâmplat ca apa să fie mai rece (2011 și 2013).

  • Pentru temperaturi ale apei mai mici de 16 C costumul de neopren este obligatoriu.
  • Pentru temperaturi ale apei mai mari de 24 C costumul de neopren nu este permis.

Pentru că înotul poate fi o provocare, punem la dispoziția voastră, înainte de start, safety buoys (plutitoare opționale), care vă vor ține în siguranță și vă vor ajuta să ajungeți la finish, dar fără a vă influența viteza sau cursul.

Noi nu oferim către închiriere echipamente pentru proba de înot sau bicicletă.

Premii

Premierea se va face conform categoriilor din regulament, iar pentru că nu încurajăm încrâncenarea competițională, și anul acesta vom oferi premiile primite de la sponsorii și partenerii noștri după criterii neobișnuite.

Petrecerea Fără Asfalt

Niciun eveniment Fără Asfalt de până acum nu s-a încheiat fără o petrecere vie și colorată! Chiar dacă dansul nu începe în primele minute de după festivitatea de premiere, rămâneți cu noi la Micul Golf!